Archive for February, 2012

Earth Hour la Ramayana

Wednesday, February 29th, 2012

Timp de 60 de minute, pe 31 martie, Ramayana inchide luminile si va invita sa descoperim frumosul prin alte simturi decat cel vizual. Odata inchisa lumina, orice se poate intampla.

Cu ocazia Earth Hour, vom inaugura si noul coltisor dedicat bicicletelor. Cine va veni pe 31 martie cu bicicleta va primi din partea casei un Ice Tea Home Made.

Despre Earth Hour: In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

La indemnul WWF, organizatia care a initiat miscarea Earth Hour, in anul 2007, 5200 de oraşe din peste 135 de tari au stins lumina de Earth Hour in 2011, raspandind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viata noastra de zi cu zi il are asupra planetei si asupra resurselor naturale.

In 2011, Earth Hour a intrat intr-o noua etapa: Mai mult decat o ora pentru planeta (Beyond the Hour), in care oamenii de pretutindeni au fost indemnati nu numai sa stinga lumina, ci sa se angajeze in acţiuni de mediu in fiecare zi.

RMP March

Wednesday, February 29th, 2012

RMP 132 - Music about women
Astazi incepe prima editie din cele doua dedicate femeii. In primul episod vom asculta cum este povestita femeia prin muzica. Spectaculoasa, senzuala, puternica, sofisticata, fragila.
Domnu X dirijeaza, incepand cu ora 21.00
Ascultati mixul aici

RMP 133 - Women voices
Daca in primul episod am ascultat femeia povestita de altii, in cel de-al doilea episod dedicat femeii, vom asculta vocea ei, ca personaj principal al povestii. Voci puternice, care au schimbat muzica si au transmis un mesaj dincolo de muzica lor.
Vineri seara, incepand cu ora 21.00, Domnu X va prezinta voci feminine in muzica.
Ascultati mixul aici

RMP 134 - Music about music
O colectie unica de melodii despre muzica. O sinectdoca muzicala.

Marca Domnu X
Vineri, ora 21.00
Asculta mixul aici

RMP 135 - Drinking and singing about drinking

Sunt doua lucruri esentiale care dau startul petrecerii: alcoolul si muzica. Dar cum ar fi sa le ai pe amandoua la pachet. In mixul de vineri seara vom bea si vom canta despre bautura.

Cu aceasi ocazie, va invitam la un mic concurs:
Deoarece ne mandrim cu muzica originala, vrem sa ne mandrim si cu clienti la fel de originali. Cine recunoaste si poate denumi un artist sau o melodie din mixul de vineri seara, primeste un shot din partea casei.

Vineri, incepand cu ora 21.00 cu Domnu X

Petrecere in Pijama III

Wednesday, February 29th, 2012

Doamnele si domnisoarele sunt invitate, Joi, 8 martie sa isi scoata din dulap cele mai comode sau sexy tinute de somn si sa vina la Ramayana pentru cea mai mare petrecere in pijama din Bucuresti.

Pentru prietene, avem pregatit un concurs care va va spune multe despre relatia voastra, iar Ana Giurascu se va ocupa de imaginea voastra, prin intermediul unei sedinte gratuite de machiaj. Ca in fiecare an, Conu’ Leonida va bantui in camasa de noapte, facandu-va sa va prapaditi de ras.

Barbatii sunt bineveniti, insa daca nu respecta “Dress code-ul” vor plati o taxa de intrare de 10 Ron.

Va asteptam in pijamale si cu chef de distractie, de 8 martie, incepand cu ora 21.00.

Fotografii de la celelalte petreceri in pijama.

Valentine’s Day

Wednesday, February 1st, 2012

Iubirea la rang de arta!

V-am pregatit, ca in fiecare an, un oficiu pentru nunti ad-hoc, prilej sa testati viata in doi timp de 24 de ore. Timp de cateva ore dulci, muzica lui Domnu X, va incuraja pe Cupidon sa arunce cat mai multe sageti, iar inima sa bata mai tare in apropierea celui/ celei dragi.

Va asteptam marti, 14 februarie sa impartasiti impreuna cu cel drag o seara de neuitat la Ramayana Cafe.

Gazda serii va fi Cardinalul Frier Lawrence, pregatit sa uneasca destinele doritorilor pentru 24 de ore.

Marti, 14 februarie, incepand cu ora 20.00