Archive for June, 2011

RMP June

Wednesday, June 1st, 2011

RMP 100 - Summer is here

Odata cu editia numarul 100 a Ramayana Music Playground a sosit si vara. Caldura, miros de nisip si apa sarata in briza, nopti lungi in aer liber, ploi scurte si intense si un calm imprevizibil. Aceasta este vara si modul in care Domnu X o va imortaliza vineri seara in doua ore de muzica cum n-a mai auzit Bucurestiul.

Vineri, de la ora 21.00 cu Domnu X

RMP 99 - Thursday Delight

16 iunie

In aceasta saptamana, vinerea s-a mutat joia, insa ce joi! In decursul a aproape 50 de editii, Domnu X a sapat in cele mai ascunse colturi ale internetului pentru a gasi piese potrivite diverselor teme RMP. Uneori, anumite piese, indiferent de cat de minunate erau, nu isi gaseau locul in tematica respectivei saptamani. Aceste piese s-au strans si vor face subiectul unui mix eclectic, cu mici bijuterii muzicale.
Va asteptam joi, incepand cu ora 21.00 cu Domnu X

Asculta aici mixul

RMP 98 - Birds Mix

10 iunie

Se spune ca oamenii fascinati de pasari sunt un pic cu capul in nori, pentru ca altfel, cum ai putea sa remarci aceste minunate animale, daca nu uitandu-te in sus mereu. Nu doar zborul lor fascineaza oamenii, ci si sunetele pe care le scot, de cele mai multe ori asociate cu natura, cu relaxarea, cu calmul si linistea.
Vineri seara RMP-ul va fi dedicat turturelelor, ciocarliilor, stancutelor, vrabiilor, ciorilor si altor populatii ceresti care dau muzicii un nou strat de profunzime.

Cu Domnu X, incepand cu ora 21.00

Asculta aici mixul

RMP 97 - The revolution will not be televised

3 iunie

Europa freamata. Strazile se umplu de protestatari, iar sistemul politic asteapta sa fie schimbat. Nu ne raliem acestor manifestari, insa dedicam doua ore ale serialului nostru muzical cantecelor revolutionare. De la recent disparutul Gil Scott Heron la revolutia hippiota, cea din irlanda, la mercenarii celebri din America de Sud - toti vor trece in mars alert vineri seara prin Ramayana Cafe!
Viva la revolucion!
Vineri seara, incepand cu ora 21.00 cu Domnu X

Asculta aici