Archive for March, 2011

RMP Aprilie 2011

Thursday, March 31st, 2011

RMP 89 - Te trais but Romani! Mix
8.04

Vineri seara uram un la multi ani muzical comunitatii Romani care isi sarbatoreste ziua internationala pe 9 aprilie.
Vom traversa lumea, in caravana, de unde vom culege muzica flamenco (care se inspira din muzica romani), manouche, muzica clasica (Listz, Brahms - dansuri tiganesti), muzica traditionala din rusia, din balcani, precum si muzica moderna cu puternica influenta romani: balkan beat, gypsy dub, gypsy dubstep, gypsy drum and bass, french folk etc.
Cu aceeasi ocazie facem o mica avanpremiera a terasei Ramayana, unde vom proiecta un film de referinta pentru toti romani din lume - Latcho Drom semnat de Tony Gatlif.
Va invitam vineri sa ascultam cu inima si urechile deschise o muzica care vorbeste atat de simplu si frumos despre suflet, viata, moarte, iubire si voie buna.
Un mix unic semnat de Domnu X

RMP 88 - Easy listening Mix

01.04

Vineri, Domnu X va induce visare timp de doua ore: muzica relaxanta, care acompaniaza perfect o iesire in oras, intr-un loc de vis, cum este Ramayana.

Ascultati mixurile RMP aici: http://www.mixcloud.com/DomnuX/

Petrecere in Pijama de 8 Martie

Friday, March 4th, 2011

Marti, 8 martie, ora 20.30

MC: Marian Simion
Machiaj: Irina Mihaita
Muzica: Domnu X

De 8 Martie doamnelor si domnisoarelor va invitam sa va pregatiti cele mai frumoase pijamale si sa le aduceti la Ramayana Cafe, unde vom incinge o veritabila petrecere in pijama.

Machiaje
Secrete
Concursuri pentru cele mai bune prietene.

Costumatia nocturna este un must

Pentru barbatii care tin sa se alature distractiei, va exista o taxa de intrare de 10 RON, ceea ce nu ii scuteste de obligativitatea costumatiei si de o floare simbolica pentru insotitoare.

Avem perne, avem make-up artist - asteptam petrecaretele
Intrare: 10 RON Pentru barbati

RMP March

Wednesday, March 2nd, 2011

04.03.2011

RMP 84 - Rising sun Mix

Vineri seara Domnu X ne va face o scurta introducere in universul muzicii noi japoneze - o lume colorata, plina de sunete cu influenta occidentala trecute insa prin filtrul unic al tarii de origine a soarelui.