Archive for February, 2011

RMP February

Wednesday, February 2nd, 2011

Valentine’s Mix

11, 12, 13, 14 februarie

Ca in fiecare an, de Sf. Valentin, Ramayana se transforma in cuibusor de nebunii, iar coloana sonora asigurata de Domnu X va face cu siguranta inima sa bata mai tare, mainile sa caute alinare in alte maini, iar ochii sa nu se mai desprinda de pe partener. Iar daca senzatia este de nestavilit, am asigurat un oficiu de nunti, unde cu binecuvantarea Cardinalului nostru veti fi numiti sot si sotie pentru 24 de ore.

RMP-ul va continua in aceeasi nota in fiecare seara de weekend, precum si luni!

CU Domnu X, de la ora 21.00, respectiv 20.00 in restul serilor de Valentine’s Weekend.

Asculta aici mixul

Three decades remixed

04.02

Noua ne place foarte mult muzica veche. Jazz, swing, cha-cha, big-band. Atat de mult ne place, incat timp de ani de zile am colectionat nu doar piese rare, originale, ci si cele mai reusite remixuri ale acestora.

Vineri seara, Domnu X scoate in lume aceasta colectie impresionanta de melodii clasice, revizitate si remasterate special pentru a pastra farmecul de alta data, dar si de a ne face sa dam din cap pe ritmuri de astazi.

Vineri, de la ora 21.00 cu Domnu X

Asculta aici mixul

Valentine’s weekend la Ramayana

Wednesday, February 2nd, 2011

Distractie, atmosfera si veselie pentru indragostiti si nu numai. Trebuie sa vii!

V-am pregatit, ca in fiecare an, un oficiu pentru nunti ad-hoc, prilej sa testati viata in doi timp de 24 de ore. Timp de patru zile, muzica, gratie Domnului X, va incuraja pe Cupidon sa arunce cat mai multe sageti, iar inima sa bata mai tare in apropierea celui/ celei dragi.

Va asteptam in fiecare seara de 11, 12, 13, 14 februarie sa impartasiti impreuna cu cel drag o seara de neuitat la Ramayana Cafe

A fost ales castigatorul promotiei I love Ramayana

Tuesday, February 1st, 2011

Extragerea premiului cel mare I love Ramayana