Archive for December, 2010

RMP December

Friday, December 3rd, 2010

17.XII

RMP 75 - Nuances: Not another Christmas mix
In acest mix, ultimul RMP al anului, va invitam sa ascultati cele mai frumoase melodii de Craciun, alese pe spranceana de Domnu X. Nu exista riscul sa il auziti pe George Michael sau Mariah Carey, dar va veti delecta cu siguranta cu melodii de sezon din stiluri surprinzator de diverse, precum dubstep sau trip-hop.

10.XII

RMP 74 - Nuances: Not another love songs mix

Ascultati aici mixul: http://www.mixcloud.com/DomnuX/nuances-not-another-love-songs-mix-10th-december-2010-ramayana-cafe/

Cand eram mai tineri, cu totii cred ca am varsat o lacrima ascultand evergreenuri care ridicau in slavi iubirea si deplangeau soarta trista a pierderii aceleiasi iubiri. Muzica are acest dar de a ne atinge cele mai sensibile corzi si de a ne contura o stare, care altfel nu am simti-o la aceeasi intensitate. Asa ca vineri, luati-va partenera/ partenerul si veniti la Ramayana sa ascultati cele mai frumoase melodii inchinate dragostei.

Cu Domnu X.

RMP 73 - Nuances: Not Another Dance Mix

Ascultati aici mixul: http://www.mixcloud.com/DomnuX/nuances-not-another-dance-mix-3rd-december-2010-ramayana-cafe/

Muzica de dans e asociata de multe ori doar cu o serie de sunete repetitive, care datorita familiaritatii lor iti creaza senzatia ca vrei sa te misti. Pus fata in fata cu alte sunete noi, indiferent de antrenul lor, ai tendinta de a le respinge pentru simplul fapt ca nu recunosti secventa de ritm, sau basii specifici altui stil muzical.
Vineri seara vrem sa rasturnam prejudecatile si sa demonstram ca muzica de dans apartine unui univers mult mai vast decat cel pe care multi il limiteaza la cateva melodii sau stiluri.
Prepare your dancing shoes!
Vineri, de la ora 21.00, cu Domnu X