Archive for November, 2010

Revelion la Ramayana

Friday, November 26th, 2010

Ramayana este deschisa si va asteapta de revelion! Nu percepem nicio taxa pentru rezervarea mesei, iar Sampania va fi la un pret extra special.

Rezervati acum la 0788 595 595

Reggae Lounge II

Friday, November 26th, 2010

Joi, 2 decembrie, Kaya Foundation si Ramayana ii asteapta pe toti copiii lui Jah sa se reuneasc pentru a se desfata cu o selectie de roots, dub si reggae.
US, Kaya Sound si Rastafairy sunt selecta. Vom avea si un mic workshop, unde veti afla procedeul magic prin care se fac dreadlocks-urile, celebrele cozi specifice stilului rasta, iar de la Little Rasta Shop veti putea cumpara accesorii hand-made, obligatorii oricarui iubitor al culturii reggae.

Joi, ora 20.00
Intrare libera

Concurs I Love Ramayana – Castigi o excursie la munte

Thursday, November 25th, 2010

Descrierea promotiei

TransparentaOrice client Ramayana Cafe, fost sau actual, poate trimite o declaratie (impresie) in maximum 30 de cuvinte ce va descrie sentimentele sale fata de experienta Ramayana Cafe. Aceste declaratii vor fi publicate pe siteul www.iloveramayana.ro, si vor constitui scopul unui concurs. In urma unei trageri la sorti, declaratia castigatoare va fi premiata cu o excursie de 6 zile la munte oferita de pensiunea Padina Ursului din Fundata. Declaratiile de pe pozitiile 2-3-4-5 vor fi deasemenea fiecare premiate cu un voucher de 200 RON valabil la Ramayana Cafe pentru plata consumatiei.

Regulamentul oficial al promotiei

Durata Promotiei: 01.12.2010 – 31.01.2011

Art. 1. Durata si organizatorii promotiei

Promotia “I love Ramayana” incepe la data de 1 decembrie 2010 si dureaza pana la data de 31 ianuarie 2011.

Organizator este S.C. Ramayana Cafes SRL., avand sediul in orasul Bucuresti, Str. Stirbei Voda nr. 158, bl. 23A, sc. A, ap. 27, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/11149/2004, inregistrat la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal nr. 17574 (denumita in continuare Ramayana Cafe).

Art. 2. Dreptul de participare

La promotie poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, clienti ai Ramayana Cafe Bucuresti cu varsta de peste 18 ani.

Nu pot participa la promotie angajatii societatii organizatoare S.C. Ramayana Cafes SRL., rudele de gradul I ale acestora, promoterii, merchandiserii, angajatii firmelor colaboratoare precum si rudele de gradul I ale acestora.

Art. 3. Locul si perioada de desfasurare

I. Locul de desfasurare a promotiei

Declaratiile pentru intrarea in promotie se pot preda in mod direct la cafeneaua Ramayana Cafe din strada Baldovin Parcalabul nr. 11 sector 1 Bucuresti, pe site-ul internet al promotieiwww.iloveramayana.ro sau pe pagina de facebook a cafenelei Ramayana (http://www.facebook.com/pages/Bucharest-Romania/Ramayana-Cafe/138825637766?ref=ts).

II. Perioada de desfasurare a promotiei

Promotia se desfasoara in perioada 1 decembrie 2010 si dureaza pana la data de 31 ianuarie 2011.

Art. 4. Mecanismul promotiei

Orice client Ramayana Cafe, fost sau actual, poate trimite o declaratie (impresie) in maximum 30 de cuvinte ce va descrie sentimentele sale fata de experienta Ramayana Cafe. Aceste declaratii vor fi publicate pe siteul www.iloveramayana.ro, si vor constitui scopul promotiei.

Inscrierea la concurs se face doar daca participantul furnizeaza o adresa de e-mail valida. In cazul participarii prin intermediul paginii de facebook, participantul va fi contactat direct pe site-ul facebook, unde i se va cere adresa de e-mail si se va confirma participarea la promotie.

In cazul furnizarii declaratiei direct la Cafeneaua Ramayana, participantul va trebui sa completeze declaratia si datele de contact intr-un formular pus la dispozitie de angajatii Ramayana Cafe.

Pentru maximum de transparenta, toate declaratiile primite sub promotia I Love Ramayana, vor fi centralizate pe siteul promotiei la www.iloveramayana.ro, indiferent de canalul utilizat pentru trimiterea lor. Fiecare declaratie va avea un numar de ordine alocat in ordine cronologica.

Ramayana Cafe isi rezerva dreptul de a folosi in scopuri publicitare si nu numai, continutul oricarei declaratii primite sub promotia I Love Ramayana.

Nu vor fi acceptate in promotie testimonialele care nu contin text, adresa de email sau nume. De asemenea, nu vor fi acceptate declaratiile jignitoare, sau care nu fac referire la tema promotiei.

Art. 5 Descrierea premiilor

1 Premiu I – O excursie de 6 zile la munte pentru 2 persoane oferita de pensiunea Padina Ursului din Fundatica, judetul Brasov. – acordat prin tragere la sorti.

4 Premii II – Voucher de consumatie in valoare de 200 RON valabil la Ramayana Cafe pentru plata consumatiei – premii acordate de catre un juriu alcatuit din personalul de conducere al cafenelei.

Art. 6 Tragerea la sorti. Jurizarea. Acordarea premiului. Anuntarea castigatorului.

Premiul I se va acorda prin tragere la sorti.
Tragerea la sorti va avea loc in termen de 15 zile de la data incheierii campaniei promotionale, la punctul de lucru al cafenelei RAMAYANA din Bucuresti, str. Baldovin Parcalabul, nr. 11, Sector 1 in prezenta comisiei de tragere la sorti. Comisia de tragere la sorti va fi alcatuita din 3 membrii, angajati ai S.C. Ramayana Cafes SRL, respectiv manager-ul general, un membru al departamentului PR si administratorul SC RAMAYANA CAFES SRL.

Tragerea la sorti consta in extragerea aleatorie, pe cale electronica, a numarului de ordine castigator cu ajutorul unui program informatic specializat, in prezenta membrilor comisiei.
Persoana ce corespund numarului de ordine extras, va fi desemnata castigatoare a premiului I descris la  la pct.5 din prezentul regulament, daca indeplinesc conditiile de participare la concurs prevazute de prezentul Regulamemt.
II. Jurizarea

Pentru desemnarea castigatorilor premiului 2, aceeasi membri ai comisiei de extragere vor decide care sunt cele mai bune declaratii. Jurizarea se va face pe baza voturilor fiecarui membru al juriului. Decizia juriului va fi finala si irevocabila.

III. Anuntarea castigatorilor

Rezultatele tragerii la sorti si a jurizarii vor fi publicate pe site-ul www.iloveramayana.ro. Castigatorii vor fi anuntati personal de catre un angajat al S.C. Ramayana Cafes S.R.L., in maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data incheierii tragerii la sorti si a jurizarii prin intermediul adresei de e-mail furnizate la inscrierea in promotie.

Ramayana Cafes este exonerata de raspundere in urmatoarele situatii:
- datele de contact ale castigatorilor desemnati nu sunt valide,
- castigatorii desemnati nu raspund la contactarea efectuata de Ramayana Cafes
- castigatorii desemnati nu accepta premiul.

In cazul existentei situatiei mai sus enuntate, care duce la invalidarea castigatorului, Ramayana Cafes va efectua, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data luarii la cunostinta, o noua extragere / jurizare pentru desemnarea altui castigator. Aceasta noua extragere/ jurizare va fi facuta de catre aceeasi comisie, se va desfasura dupa aceeasi procedura ca si prima extragere/ jurizare, iar participantii vor fi aceiasi – cu exceptia persoanelor desemnate castigatoare la prima tragere la sorti.

Art. 7 Predarea premiului
Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Promotie presupune acordul castigatorilor referitor la faptul ca persoana lor, numele, localitatea de domiciliu si fotografiile lor pot fi facute publice si folosite in materiale foto, audio si video de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta. Castigatorii premiilor vor semna o declaratie scrisa in acest sens, ce va fi predata Organizatorului, in caz contrar considerandu-se ca persoana castigatoare a renuntat implicit la premiu.  Organizatorul nu va suporta nici un fel de cheltuieli dupa punerea castigatorului in posesia premiului.

Art. 8 Alternativele premiilor
Castigatorul premiului nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in afara celor stabilite ca premiu, si nici nu poate solicita modificarea parametrilor premiilor. Premiile nu sunt transmisibile.

Art. 9 Informarea participantilor conform legii 677/2001

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat gratuit la Ramayana Cafe Bucuresti. Participarea la promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

S.C. RAMAYANA CAFES S.R.L., in calitate de operator autorizat (inregistrat la ANPDCP cu nr. 17574), prelucreaza datele cu caracter personal furnizate la momentul trimiterii de declaratii, in scopuri de reclama si publicitate.

Conform legii 677/2001, participantii au dreptul de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata S.C. RAMAYANA CAFES S.R.L. la adresa de mail info@ramayana.ro sau la adresa postala: Str. Baldovin Parcalabul No. 11 010844, Bucuresti.

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

De asemenea, participatii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Participantii care nu doresc sa primeasca mesaje promotionale, ca Newsletter, din partea SC Ramayana Cafes SRL, pot bifa pe spatele talonului primit acest lucru, iar ulterior au optiunea de a trimite o cerere scrisa, prin posta sau e-mail la info@ramayana.ro, solicitand renuntarea la acest serviciu.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a intrerupe oricand desfasurarea acestei Promotii, fara drept de compensare, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului inainte de data modificarii printr-un act aditional la prezentul Regulament. Pana la data unei eventuale modificari a Promotiei, Organizatorul va respecta conditiile stipulate in prezentul Regulament.

Pentru maximum de transparenta, toate declaratiile primite sub promotia I Love Ramayana, vor fi postate pe siteul promotiei la www.iloveramayana.ro, indiferent de canalul utilizat pentru trimiterea lor.

Ramayana Music Playground November

Monday, November 8th, 2010

12 noiembrie - Nuances: Not another Buddha Bar Mix

Pentru foarte multi muzica chill, downtempo, sau chiar world music este echivalenta cu compilatia Buddha Bar. Desi nimeni nu contesta valoarea acestei colectii exhaustive de melodii, Ramayana Cafe incearca de foarte multa vreme prin intermediul RMP sa deschida urechile si inimile iubitorilor de muzica catre diversitate. Vineri seara vom demonstra ca exista muzica dincolo de Buddha Bar, poate chiar mai frumoasa si mai armonioasa.
De la ora 21.00 cu Domnu X

5 noiembrie - The Communist Mix
Dragi tovarăși și pretini,
Vinerea asta are loc o mica adunare a muzicii comuniste din toate colțurile lumii… Uniți-vă!
Trebuie să accepte și imperialiștii, fie că vor, fie că nu vor, că muzica tovărășească este făcută foarte bine și spală bine timpanul. Nu negăm că spală și creierul, dar această micuță chestiune chiar nu contează.
Importantă este muzica și ne vom bucura de ea vineri, 5 noiembrie, după ora 21.00.

Cu Domnu X!