Archive for December, 2009

Ramayana este deschisa in noaptea de revelion

Thursday, December 17th, 2009

Fie ca va pregatiti sufleteste pentru o petrecere de pomina, sau cautati un loc linistit, cald si intim pentru a intampina anul nou, Ramayana va asteapta cu portile deschise - toata NOAPTEA!

Bazar Levantin II

Monday, December 14th, 2009

Anul acesta cadourile de Craciun pot lua forma unui talisman de noroc din indepartata China, a unui arc cu tolba din triburi africane, a unui maraches sau carimba, sau poate a unei rochii unicat, designer made.
Bazarul Levantin din acest an are ca numitor comun diversitatea. Puteti regasi obiecte unicat, decoratiuni pictate manual, haine de brand si designer-made. Printre participanti se numara: fashionlab.ro, aminuitmarie, Buburuze.
Targul va fi deschis pana la Craciun! NON-STOP

RMP December 2009

Monday, December 7th, 2009
Vineri se anunta un live nu-disco electro synthpop club dance alternative house world mix. Contextul este de asa natura incat, in ciuda celor 125bpm ce vor domina seara, dinamismul si zambetele se vor manifesta constant si intr-o maniera odihnitoare. Asteptati-va la The Juan Maclean, LCD Soundsystem, Crazy P sau surprize care, la prima vedere, n-ar avea prea multe in comun cu genurile enumerate mai sus.
Levish