Archive for October, 2009

Good Fright Night - Bal mascat de halloween

Friday, October 23rd, 2009

Într-o noapte ploioasă, pe o strada întunecată şi învăluită în ceaţă, liniştea a fost brusc întreruptă de sunetul unor paşi târşâiţi prin mâzgă. O armată de siluete tenebre îşi croia drum către acelaşi loc de pierzanie: încet, ameninţător şi cu un scop precis:

TO PARTYYYY!!!

Unlocka (ClubAction!ro)

HJK

Sharky

Beware!

Sâmbătă, 31 octombrie, ora 21.00

Intrare: 10 RON

Ramayana Café

Str. Baldovin Pârcălabul, nr. 11

Rezervări: 0788595959

Inchiriere costume:
Opera Nationala: Dl. Vaduva: 0740216845 (croitorul Operei) sau 021 313.96.90
Teatrul National 021 315.15.02.
carnavalfiesta.com
dilishop.ro
cadouritraznite.ro
costumatii.ro
jokeshop.ro
partyfactory.ro
cadourihaioase.ro

Stories from Zion - Reggae delight

Thursday, October 8th, 2009

Stories from Zion

Spuse la Ramayana Café de catre Kaya Foundation

Kaya Foundation impreuna cu Ramayana Café va invita sambata, 24 octombrie, incepand cu orele 20.00 intr-o calatorie in lumea muzicii reggae.

Kaya Sound, Roots B, Prezident Tzuc va vor ghida in aceasta calatorie.

Vom incerca sa redam prin muzica, film si imagini intreg universul rastafarian. Astfel, vom acoperi in cursul serii toate stilurile specifice, incepand cu ska, rocksteady, roots pana la ritmurile mai noi de dancehall si dub. Filmul muzical va fi sustinut de documentare video si fotografii legate de cultura rastafariana si muzica reggae.

Vor fi proiectate doua filme documentare reprezentative:

“Dub Echoes” (http://www.dubechoes.com/?page_id=3 ) este un documentar care traseaza originile muzicii dub jamaicane si influenta pe care a avut-o aceasta asupra hip-hopului si stilului electro. Documentarul a castigat peste 17 premii la festivaluri de film si muzica.
si

“Musically Mad” (http://www.musicallymad.com/ ) un documentar despre miscarea reggae din Anglia.

Cand: 24 octombrie, ora 20.00

Cine: Kaya Sound, Roots B, Prezident Tzuc

Cat: 7 RON

I and I will see I there idren of Jah. Inity

Despre Ramayana Café

Ramayana Café este “Cea mai comoda canapea si cel mai cool lounge” conform sondajului organizat de Metropotam in 2008. Mai mult decat atat, Ramayana Café se distinge prin ambianta sa orientala si abordarea multi culturala. intr-un an de existenta, Ramayana Café a organizat numeroase evenimente si concerte unice in Bucuresti: 6 baluri mascate, concerte live de muzica manouche, muzica traditionala Indiana si Orientala, precum si serialul muzical saptamanal Ramayana Music Playground, ajuns la cea de-a 20a editie, care are ca scop promovarea de muzica non-mainstream.
Ramayana Café isi propune sa devina un loc reprezentativ atat ca spatiu lounge destinat relaxarii, cat si ca „laborator” de experiente muzicale unice.

Mai multe informatii: www.ramayana.ro

Despre Kaya Foundation

‘Kaya Foundation’ a fost infiintata in 2008 cu scopul de a sustine si raspandi muzica reggae in Romania promovand artistii dedicati acestui stil muzical prin concerte si evenimente speciale. Kaya Foundation a stat la originea unor evenenimente/concerte, precum: Deadzone Soundsystem (UK), Jah Militant Soundystem/ Jah Tool ( France), One Love Festival ( primul festival de reggae din Romania cu Aba Shanti, Big Bud ( Uk), si a facut parte din multiplele colaborari cu artisti din Romania, Bulgaria si Serbia.

Mai multe informatii: http://www.myspace.com/kayafoundation

RMP October 2009

Thursday, October 1st, 2009
Friday Oct 2nd
This Friday I’m willing to share with you some of my all time favorite Henry Mancini tunes, all put together in a lounge context. Therefore you will be reminded of some great films and also expect to hear some nice jazzy remixes coming along with some beats that should keep you headnodding while enjoying your tea. More to be heard tomorrow, starting 10pm. Enjoy!
Levish