Archive for February, 2009

Cupluri celebre - St. Valentine’s Day at Ramayana Cafe

Monday, February 9th, 2009

Sâmbătă 14 februarie, începând cu ora 21.00 vă aşteptăm împreună cu jumătatea să luaţi înfăţişarea unui cuplu celebru. De la Adam si Eva până în prezent aveţi la dispoziţie numeroase exemple de cupluri care aduc laudă lui Cupidon: personaje istorice, figuri regale, banditi sau artişti.
Dacă Sf. Valentin vă prinde fără pereche, puteţi întruchipa jumătatea unui cuplu cu o soartă potrivnică: un Othello trădat, o Madame Bovary în permanentă căutare sau orice personaj cu care puteţi să vă identificaţi.

Muzica va ca deobicei fi în ton cu atmosfera, pentru a crea o coloană sonoră demnă de orice poveste de dragoste într-un set “electro emotional” dirijat de Levish.

Certificate de căsătorie pentru o zi
De Sf. Valentin puteţi să testaţi pentru 24 de ore dacă vi se potriveşte viaţa în doi cu acte - la Ramayana Cafe vă oferim posibilitatea de a vă căsători într-o ceremonie oficială cu acte doveditoare.

Pentru inspiraţie, puteţi consulta o lista extinsă de cupluri celebre aici: http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1704127,00.html
http://www.famous-couple.com/famous_couples_index.htm

Ora 21.00
Intrare 15 Ron
Pentru fiecare cocktail, primiţi unul gratuit

Ramayana Cafe
Str. Baldovin Pârcălabul nr. 11
Rezervări: 0788 595 595