Archive for December, 2008

Dansuri indiene si prezentare de moda À Minuit Marie

Thursday, December 18th, 2008

Sambata, 20 decembrie, incepand cu ora 19.00, Ramayana Café va invita sa va bucurati ochii cu doua ipostaze care scot in evidenta frumusetea feminina. In prima parte a serii, vom recrea momente din alcovul maharajahilor, cu unduiri senzuale specifice dansurilor indiene.

A doua parte a serii va continua cu prezentarea de moda a celor doua surori Bravescu (Alma si Viviana), care si-au intitulat sugestiv proiectul de design À Minuit Marie.
Colectia La même reuneste esente de feminitate. Chipuri diverse ale aceleiasi individualitati feminine redate in evolutia sa. Fiecare etapa poarta in sine germenele a ceea ce va urma, fara de care procesul de transformare este intrerupt. Ca orice metamorfoza, schimbarea este marcata de momente de dramatism, rezultatul final fiind energia cumulata a intregului proces de transformare.
Contrastele redau ideea de transformare si descoperire a personalitatii feminine: linie suprafata/ linie volum, mat/ transparent, negru/ culoare. In tot acest spectacol al opuselor, corpul femeii isi regaseste feminitatea in ipostaze care se lupta, castigandu-si pe rand suprematia, pentru ca in final sa participe la o individualitate multi-fatetata.
Negrul este culoare predominanta, insa raceala si inflexiunea sa este tulburata de culoare si forma, transformand ingredientele unei colectii in stil clasic in elemente pline de dramatism si senzualitate.

Bazarul Levantin este expozitie cu vanzare de bijuterii, obiecte si vestimantatie cu influenta orientala desfasurata la Ramayana Café pe toata durata lunii decembrie. Exponatele apartin fie unor designeri romani care au o fascinatie pentru elementele orientale, fie provin direct de pe meleaguri din rasarit.

Pentru mai multe informatii si pentru rezervari, va rugam sa sunati la 0788 595 595

Revelion 2009 la Ramayana Café cu Ozana Barabancea

Thursday, December 4th, 2008

O noapte desprinsa din 1001 de nopti de vis

Cultura indiana ne invata ca noaptea dintre ani trebuie petrecuta inconjurat de oameni dragi, de lucruri frumoase si de multa culoare pentru bun augur.
La Ramayana Café, am adaugat acestei liste cateva ingrediente ce va vor asigura o noapte cu adevarat de vis si un rezervor de bine pentru cel putin un an:
- Meniu rafinat pentru bucuria simturilor
- Muzica ce va va face sa vibrati de energie pozitiva
- Si numeroase surprize care vor ramane alaturi de dumneavoastra pe intreg anul 2009

Noaptea dintre an va fi dominata de vocea inegalabila a Ozanei Barabancea - una dintre cele mai valoroase cantarete de jazz din Romania.
Noaptea va continua cu Levish, care a pregatit o selectie impresionanta de melodii ideale pentru un revelion la Ramayana Café.

Meniu de gala

Include:
Croque Monsieur Salad
Aperitifs
Baked Fish Fillet
Turkey Breast with Caramelized Onions
Chocolate Covered Strawberries

Bauturi
Ceai si cafea la discretie
JP Chennet Blanc de Blancs
Bordeaux Louis Eschenauer Rouge
Asti Martini

Pret: 99 Eur

Meniu VIP

Include:
Grilled Fish Salad
VIP Aperitifs
Coconut Shrimp
Duck with Raspberry Sauce
Chocolate Covered Strawberries
Mixed Cheese Platter with Nuts and Grapes

Bauturi
Ceai si cafea la discretie
Mouton Cadet Blanc
Bordeaux Reserve Monsieur Louis
Veuve Clicquot
Pret: 199 Euro
VIP = seating priority, special dedicated service

Bazar Levantin - Expozitie cu vanzare de obiecte si vestimentatie cu influenta orientala

Tuesday, December 2nd, 2008

Ramayana Cafe prezinta:

Bazar Levantin:

Expozitie cu vanzare de bijuterii, obiecte si vestimentatie cu influenta orientala

Anul acesta Craciunul are aura orientala!

Perioada de desfasurare 6 – 31 decembrie

Pe toata durata lunii decembrie Ramayana Café va gazdui o expozitie cu vanzare de bijuterii, obiecte si vestimantatie cu influenta orientala. Exponatele apartin fie unor designeri romani care au o fascinatie pentru elementele orientale, fie provin direct de pe meleaguri din rasarit.

Obiectele vor fi expuse in cafenea precum veritabile piese de muzeu, iar clientii vor putea sa achizitioneze exponatul dorit, fie prin comanda, fie pe loc, in cazul in care obiectul respectiv este unicat.

Deschiderea expozitiei - Muzica live, masaj indian, design unicat

Deschiderea expozitiei va avea loc pe 6 decembrie la ora 13.00. Muzica live va fi asigurata de Einuiea – un ansamblu de muzicieni cu un repertoriu alcatuit din compozitii cu influenta arhaica balcanica, bizantina si orientala. Unul dintre saloanele cafenelei va fi rezervat masajului idian realizat de Purple Haze. Seara va continua in aceeasi tema, in ritmuri orientale moderne. Intrare gratuita!

Participanti: Diana Bobar (designer), Coca Zaboloteanu (shoe designer), A Minuit Marie (designer), Purple Haze, Mitrea Handmade Arts, Purple Stuff, Raluca Botez, Elena Bizu.

Printre exponate se pot regasi bijuterii din argint masiv cu pietre pretioase si semi-pretioase, bijuterii hand-made din Tailanda, India, Nepal, haine traditionale din materiale nobile, haine hand made, textile si obiecte de decor orientale. Creatiile designer-ilor romani sunt special concepute pentru acest eveniment, avand bineinteles influente orientale.