Te asteptam la Ramayana Cafe Sinaia

Daca ajungi in centrul Sinaiei, trebuie neaparat sa te opresti si la Ramayana Cafe, noua noastra locatie, care cu siguranta te va surprinde placut, atat ca decor si atmosfera, cat si prin privelistea superba asupra frumoasei statiuni.

ramayana cafe sinaia

Decorul este inspirat din marile palate indiene, mobila fiind facuta la comanda din lemn masiv de stejar, cires si trandafir, acoperita in catifea belgiana de cea mai buna calitate, in tonuri de caramiziu, violet si albastru adanc. Sute de obiecte decorative au fost folosite pentru a impodobi rafturile Bibliotecii si salonul mov spatios de la parter ce se prelungeste pana aproape de intrarea in cele doua bai elegante.

ramayana cafe sinaia

Terasa stradala din fata cafenelei este mobilata elegant, intreg ansamblul urmand sa fie incadrat de jardiniere cu o multime de flori de un rosu aprins.

ramayana cafe sinaia

Cafeneaua se afla in cladirea hotelului Rina Cerbul, vizavi de intrarea principala in parcul din Sinaia. Impartita pe 2 nivele si cu o terasa generoasa pe bulevardul Carol I, Ramayana Cafe Sinaia are o capacitate totala de 168 de persoane, putand gazdui la interior 128 de persoane si 40 afara. Cele 7 saloane diferit decorate sunt ideale pentru intalniri romantice, iesiri in grup cu prietenii, dar si petreceri sau evenimente private, precizeaza reprezentantii cafenelei.

Cafeneaua este deschisa non stop, o premiera in zona pentru un local de acest tip.

ramayana cafe sinaia
Pentru mai multe informatii despre locatia din Sinaia, poti accesa www.ramayana.ro/sinaia, iar pentru rezervari foloseste formularul online sau suna la 0747.178.323.

Te asteptam cu mare drag sa ne vizitezi si in Sinaia si sa ne spui parerea ta despre locatie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Despre Ana Musat

Ana este Marketing Manager Ramayana Cafe. O idealista care vede mereu jumatatea plina a paharului, Anei ii plac oamenii pozitivi, de care se inconjoara mereu, motiv pentru care Ramayana a devenit a doua sa casa.