Testeaza ceaiurile Oolong din meniul nostru

Aparent o bautura delicata, ceaiul oolong contine un cocktail de energie, datorita extrasului de ginseng. Pentru a elimina gustul amarui, pudra de ceai si ginseng este imbogatita cu frunza dulce de licorice, rezultatul fiind un gust rafinat  cu tonuri dulci si florale.

Ceaiuri Oolong din meniul Ramayana
oolong

Taste of Bengal (ex Formosa)

Formosa, adicăa “frumoasa” este numele dat de catre exploratorii portughezi ai insulei Taiwan. Ceaiul oolong crescut aici continua sa poarte acest nume. Gustul picant si buchetul fin recomanda ceaiului Formosa oolong ca fiind unul dintre cele mai bune ceaiuri din lume.

Ceaiul nostru Oolong Formosa are frunze argintiu intunecate care, in urma infuziei, dau nastere unei bauturi delicate cu o aroma subtila si placuta de piersici.

Iron Godness of mercy (fost  Ti Kuan Yin)

Acest ceai vine din provincia Fujian, China. In mandarina, Ti Kuan Yin inseamna “zeita de fier a milosteniei”, un nume provenit dintr-o legenda locala. Acest sortiment este unul dintre cele mai bune ceaiuri oolong din China. Dupa testarea a numeroase mostre, l-am ales ca fiind cel mai bun din cursul acestui an. Speram ca vei fi de acord cu noi.

Almond Oolong

Aceasta bautura ideala ca desert combina gustul inconfundabil de migdale cu dulceata naturala si aroma fructoasa a ceaiului Oolong de Formosa.

Coconut Pouchong

Aroma tropicala a nucii de cocos aduce aminte de zilele insorite. Cele doua tonuri ale ceaiului bucura simturile timp indelungat: intai lovind din plin cu explozia gustului specific de nuca de cocos, apoi cu tonurile subtile, dulcegi ale ceaiului Formosa.

Peach Oolong

Unul dintre cele mai apreciate fructe din lume se completeaza perfect in acest ceai cu aroma naturala de fructe a ceaiului Formosa. Ideal ca desert sau pentru indulcit dupa-amiezele.

Vanilla Oolong

Dat fiind faptul ca vanilia este cea mai populara aroma, acest tip de ceai combina delicata aroma a vaniliei cu ceaiul racoritor Formosa.

Sursa foto: yezitea.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Despre Ana Musat

Ana este Marketing Manager Ramayana Cafe. O idealista care vede mereu jumatatea plina a paharului, Anei ii plac oamenii pozitivi, de care se inconjoara mereu, motiv pentru care Ramayana a devenit a doua sa casa.