Evenimentul tau la Ramayana

inchiriat spatiu

Pentru ca am tot primit solicitari, dar si pentru ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea proiectelor educationale sau recreationale, am decis sa inchiriem gratuit separeurile noastre.

De-a lungul anilor, am gazduit numeroase evenimente, de la seminarii sau traininguri, pana la prezentari de produs, expozitii sau sedinte/intruniri. Avand in vedere ca fiecare spatiu este diferit atat ca numar de locuri, cat si ca design, cu siguranta poti gasi o varianta care sa ti se potriveasca.

inchiriat spatiu ramayana
Daca esti la inceput de drum, sustii un curs sau training, organizezi actiuni in folosul societatii si ai nevoie de un spatiu pentru intalniri, vrei sa iti prezinti un serviciu sau orice activitate asemanatoare, te ajutam cu drag, fara niciun cost din partea ta. Iti stau la dispozitie:

Alcovul violet – primul separeu de la demisol este perfect pentru intalniri mai restranse, cursuri, sedinte etc. Este si cel mai intim pentru ca se pot trage perdelele pentru a nu fi deranjati de ceilalti clienti din cafenea. Capacitatea este de aproximativ 10 oameni, insa in functie de cat de informal este evenimentul, se pot adauga extra tabureti.

Alcovul verde – cu o capacitate de 14 persoane, este un spatiu deschis (imaginea de mai sus) si este potrivit pentru aproape orice activitate.

Alcovul rosu – este cel mai spatios, pentru 24 de persoane, chiar si mai multe daca este vorba de o lansare sau un eveniment mai scurt, unde invitatii sa poata sta si pe tabureti sau in picioare.

plan bucuresti demisol
In cazuri mai speciale, se poate rezerva si salonul rosu de la parter, un spatiu mai elegant si deosebit, insa asta putem stabili doar in functie de publicul si specificul evenimentului. Oricum, ne poti face si o vizita pentru a vedea cafeneaua si a-ti face o imagine mai clara asupra spatiilor disponibile.

Separeurile iti stau la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 18.00, singura conditie fiind sa consumi produse de la noi, insa fara sa iti impunem o suma minima.

Daca ai nevoie de mai multe informatii sau vrei sa te ajutam sa planifici un eveniment de calitate, ne poti scrie pe ana.musat@ramayana.ro sau lasa-ne un comentariu si te contactam noi.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Despre Ana Musat

Ana este Marketing Manager Ramayana Cafe. O idealista care vede mereu jumatatea plina a paharului, Anei ii plac oamenii pozitivi, de care se inconjoara mereu, motiv pentru care Ramayana a devenit a doua sa casa.