Castiga un weekend romantic la Sinaia de Valentine’s Day

valentine's day

In fiecare saptamana, zeci de cupluri de indragostiti ne calca pragul la Ramayana. Suntem complici ai multor povesti frumoase de iubire, asa ca ne-am gandit sa rasplatim doi oameni frumosi, care se iubesc, cu un weekend romantic la Sinaia de Valentine’s Day.

In perioada 18 ian.-7 feb., persoanele care consuma de minimum 100 RON, se pot inscrie gratuit la tombola. Pentru fiecare 100 RON in plus, sansele se multiplica, de exemplu, daca ai nota de plata de 400 RON, poti completa 4 bilete de tombola.

Premiul cel mare este o noapte de cazare la Vila Camelia si consumatie de 150 RON la Ramayana Cafe Sinaia .

Premiile II si III constau intr-un voucher de consumatie in valoare de 100 RON, respectiv 50 RON la Ramayana Cafe.

Promotia este limitata si mai dureaza doar pana la inceputul lunii februarie, asa ca nu pierde sansa de a participa si tu! Luni dimineata, pe 8 februarie, vom extrage castigatorii, iar norocosii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si printr-un sms, asa ca ai grija sa completezi toate datele de contact pe biletul de tombola.

Rezerva-ti o masa online sau la numarul 0788.595.595 chiar acum!

P.S.: Valentine’s Day (sau ziua indragostitilor) este doar un pretext pentru a petrece impreuna o zi mai deosebita, insa noi te incurajam sa sarbatoresti iubirea in fiecare zi si sa ai grija ca cei din jurul tau sa stie mereu cat de mult ii iubesti si apreciezi.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Despre Ana Musat

Ana este Marketing Manager Ramayana Cafe. O idealista care vede mereu jumatatea plina a paharului, Anei ii plac oamenii pozitivi, de care se inconjoara mereu, motiv pentru care Ramayana a devenit a doua sa casa.