Campanie de preventie a cancerului de san

FB-cover-CAMPANIE-CANCER-851x315

Pentru ca luna martie este o luna dedicata femeilor, am decis sa contribuim la o cauza foarte (poate chiar prea) comuna in randul femeilor din Romania.

Cancerul de san este unul dintre cele mai raspandite tipuri de cancer la femei, iar nedepistarea sa timpurie poate ucide foarte usor.

Statisticile ingrijoratoare, dar si lipsa de informare actuala, ne-a determinat sa ne dorim implicarea activa in reducerea cazurilor de cancer de san la femeile din Romania. 

Asa ca in luna martie la Ramayana Bucuresti si Sinaia vei gasi:

  • un nou desert – un delicios carrot cake, din vanzarile caruia vom dona 50% din vanzari catre Fundatia Renasterea 
  • materiale informative, in ambele locatii (Bucuresti si Sinaia)
  • vouchere pentru ecografii si investigatii
  • formulare prin care poti redirectiona 2% din impozitul pentru veniturile realizate din salarii sau alte venituri realizate din activitati independente in anul trecut. catre Fundatia Renasterea 

Iar in saptamanile urmatoare vom organiza si evenimente de informare, dar si de suport pentru persoanele diagnosticate cu cancer de san.

Vom reveni cu mai multe detalii, dar si informatii utile despre cum poti preveni cancerul de san, asa ca urmareste-ne in continuare pe blog, dar si pe pagina de Facebook.

In plus, lasa-ne un comentariu sau mesaj privat si daca iti doresti sa te implici mai mult in campanie, sa organizezi evenimente sau sesiuni de consiliere la noi sau orice alta initiativa care sa ajute la reducerea numarului de cazuri depistate. 

Te asteptam la Ramayana sa incerci noua prajitura si sa contribui la aceasta cauza, care afecteaza milioane de femei din intreaga lume.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Despre Ana Musat

Ana este Marketing Manager Ramayana Cafe. O idealista care vede mereu jumatatea plina a paharului, Anei ii plac oamenii pozitivi, de care se inconjoara mereu, motiv pentru care Ramayana a devenit a doua sa casa.